Гласувахме да извикаме посланика ни в Москва, за да обсъдим

...
Гласувахме да извикаме посланика ни в Москва, за да обсъдим
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ: Борисов обяви ще гоним ли руски дипломати заради случая "Скрипал"

" Гласувахме да извикаме посланика ни в Москва, с цел да обсъдим обстановката " Скрипал ". Изпратили сме и хора в НАТО. Посланикът във Англия изрече поддръжка към Лондон. Трябва да запазим канала за връзка по този начин както направихме една свръхкомуникация в нашия район с Турция, по този начин би трябвало да създадем и с Русия. Извикването на съвещания е процедура, с която демонстрираме, че обръщаме изключително внимание. Това е невиждано напрежение от Студената война до в този момент. Тогава дори нещата бяха по-кротки, с разграничителни линии и връзки. От месеци наред предизвестявам, че тази ескалация ще продължи. " Това заяви министър-председателя Бойко Борисов от Министерски съвет след срещата с посланика ни в Москва.

" В Косово продължава да се приказва за дейности, които ми припомнят тези от преди 20 години. Това може да се случи на нашите граници. Действията на Турция в Африн и други градове. Не знам по какъв начин ще решат спора с Гърция. Това са все неща в нашия район. С президентството подкрепихме решението на съвета да се ограничим в цялостната поддръжка към Англия и в това време дипломат Коцев ни срещна с това, което се приказва в Москва и това, което е прочел. Чакаме повече доказателства, в случай че има такива. Не считаме, че би трябвало да гоним дипломати или механически лица от съветски генезис ", добави Борисов.

Той добави, че дипломат Бойко Коцев ще остане още седмица у нас и след това ще се върне в Москва, където ще се открива огромна галерия с наше присъединяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР