Гласувах за тези, които искат да направят София град, който

...
Гласувах за тези, които искат да направят София град, който
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Гласувам София да бъде модерен европейски град от 21 век

„ Гласувах за тези, които желаят да създадат София град, който да работи за хората, а не за партии, политици и техни другари. Гласувам София да бъде съвременен европейски град от 21 век ”. Това съобщи претендентът за кмет от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

„ Силно се надявам хората да гласоподават и да го създадат с разсъдък ”, сподели той.

Вълчев разяснява и отпадането на машинния избор.

„ Застанах пред урната с възприятие на леко незадоволство. Аз съм голям последовател на машинното гласоподаване. Има Такъв Народ се бори за това то да стане действителност. Много съм фрустриран от обстоятелството, че поради неразумните дейности на един човек, беше хвърлена сянка върху машинното гласоподаване, притеснявам се, че доверието, което се опитвахме да градим в машините, ще е мъчно да се върне. Но такива са събитията, гласуваме с хартия. За мен е значимо да гласоподават колкото се може повече хора ”, сподели Вълчев.

„ Колкото повече хора излязат да кажат своята воля, толкоз по-минимални стават възможностите на тези, които разчитат на ангажименти, на корпоративен избор, на напън, на платен избор. Така че мощно се надявам през днешния ден, който и каквито и политически визии да има, просто да излезе и да гласоподава ”, сподели Вълчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР