Гласувах за свобода, законност и справедливост. Това заяви Румен Радев,

...
Гласувах за свобода, законност и справедливост. Това заяви Румен Радев,
Коментари Харесай

Радев: Гласувах за свобода, законност и справедливост

Гласувах за независимост, правда и правдивост. Това съобщи Румен Радев, претендент за втори президентски мандат, откакто гласоподава през днешния ден.

С тези полезности получих доверието на българските жители, с тях се явявам и на тези избори, сподели Радев. " Залогът на тези избори е голям и ще дефинира дали ще продължат започнатите процеси по излекуване на държавността или задкулисието ще получи още веднъж институционална власт ", сподели Радев.

Настоящият държавен глава упражнява правото си на глас в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан ”, ул. " Кадемлия " №15, регион Слатина.

Вярвам, че въпреки и мъчно, българите взимаме ориста си в своите ръце и тези избори ще са първата стъпка към нормалността, към завръщането към законите и разпоредбите, към осъзнаването на силата на груповото деяние, към отприщването на големия капацитет, който носи народа ни. Искам да употребявам още един път случая и да прикани всички пълнолетни българи да гласоподават, другояче историята ще ни прати на изправителен по народна власт. Нека всички дадем гласа си през днешния ден, с цел да имаме един внушителен парламент ", сподели Радев пред публицистите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР