Гласувах за чист и подреден град, без незаконно строителство, каза

...
Гласувах за чист и подреден град, без незаконно строителство, каза
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Гласувах за чист и подреден град, без незаконно строителство

Гласувах за чист и спретнат град, без нелегално строителство, сподели претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на София Ангел Джамбазки.

Той означи, че е доста значимо квартали като " Овча купел ", в който той през днешния ден даде своя избор, да са свързани със София. Вие видяхте по какъв начин се идва до тук, виждате какво е положението на пътя и на улиците, сподели той и добави, че е дал своя вот градът да бъде спретнат, да има ред и сигурност, да има осветяване и общинска полиция, съобщи Българска телеграфна агенция.

В отговор на репортерски въпрос, той означи, че в последните дни гледаме пропагандна социология, което не е редно. Шансове не пресмятам, каквото решат софиянци, това ще се случи, сподели още претендентът за народен представител. Ако вероятно не сме на балотаж, ще предложим на всички останали, които ще търсят нашата поддръжка, съответни ограничения и решения за града, под които да се подпишат, уточни той и добави, че на този стадий работят за кмет на София, кметове на региони и листа общински съветници.

Джамбазки означи, че интензивността е доста добра, само че е леко притеснително забавянето при гласуването в секцията. Надявам се Общинската изборна комисия да е взела поради, че всички бюлетини се поставят в една урна, а това значи, че след няколко часа тя ще бъде цялостна, сподели още претендентът за кмет. Той изрази вяра да са готови повече урни.

Ангел Джамбазки уточни, че са положени старания за по-добра организация при провеждането на изборите този път. За първи път комисиите са били събрани на образование авансово, разяснява той. В София не чакам кой знае какви нарушавания или отклонения, сподели още той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР