Гласоподавателите в Колорадо, които искат да отстранят Доналд Тръмп от

...
Гласоподавателите в Колорадо, които искат да отстранят Доналд Тръмп от
Коментари Харесай

Гласоподавателите в Колорадо, които искат да забранят гласуването на Тръмп, подадоха отговор в опит да ускорят решението на Върховния съд

Гласоподавателите в Колорадо, които желаят да отстранят Доналд Тръмп от бюлетината на своя щат, дадоха отговор в четвъртък на апела на някогашния президент, като желаеха от Съединени американски щати Върховният съд да го дисквалифицира от присъединяване в бюлетината за нов мандат.

„ Съдът би трябвало да отхвърли поканата на Тръмп да реши тълкуването на Върховния съд на Колорадо на Избирателния кодекс на Колорадо “, се споделя в правосъдната декларация.

Върховният съд в началото даде на гласоподавателите в Колорадо период до 5 февруари да подадат своя отговор на жалбата на Тръмп, само че ищците от гласоподавателите желаят съдът да изслуша и да реши въпроса бързо.

Съдиите не са решили дали ще ускорят разглеждането на жалбата на гласоподавателите от Колорадо.

Ноемврийското изявление означи първия път, в който Тръмп приказва пред най-голямата испаноезична мрежа в Америка, откогато той изгони водещия на Univision Хорхе Рамос от акция през 2015 година (AP Photo/Yuki Iwamura)

В с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР