Гладни бунтове срещу колосалните кражби в общините Якоруда и Белица

...
Гладни бунтове срещу колосалните кражби в общините Якоруда и Белица
Коментари Харесай

Убит ли е Нуредин Кафелов? Жителите на Якоруда и Белица останаха без дърва за огрев, готвят бунтове 

Гладни протести против колосалните обири в общините Якоруда и Белица готвят локалните хора, научи наш кореспондент в диалог с поданици на двата града. Те с право се питат погубен ли е кметът на Якоруда Нуредин Кафелов, за който се твърди, че е забъркан в крупни далавери за близо 4 млн. лева около построяването на пътя към резервата за танцуващи мечи в Белица. Екоактивисти дефинират плана като монумент на корупция и безчинство. 

На съвестта на починалия градоначалник ще лежи и друго закононарушение, обричащо локалните хора на мраз в най-свирепите зимни месеци. Оказва се, че с безмълвното му единодушие са откраднати дървата за огрев, които са били насечени от локалните горски стопанства. Вместо да бъдат раздадени на хората от Якоруда и Белица, те са били препродадени на черно, а шефовете на стопанствата тихомълком са заменени с цел да не носят отговорност за кражбите. 

Освен на студено, жителите в района ще газят тиня по разрушени улици, тъй като скъпите павета, с които е трябвало да облицоват тротоарите, са се " изпарили " незабелязано, а съгласно осведомени, първокласните плочки, платени от общинския бюджет на Якоруда към този момент се продават по незнайни хранилища из района, вместо да красят градските улици.
Източник: crimesbg.com
 







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР