Гимнастичката Валерия разби сърцето на футболиста Алек и избра да

...
Гимнастичката Валерия разби сърцето на футболиста Алек и избра да
Коментари Харесай

Развод във „Фермата“: Гимнастичката би шута на футболиста!

Гимнастичката Валерия разруши сърцето на футболиста Алек и избра да остане с мистериозния значим мъж, с който има връзка отвън „ Фермата “. Тази вечер русокоската първо загатна, че когато би трябвало да избира сред мъжа на състояние от Стара Загора с кодовото име „ Пешо “ и Алек, решението е повече от ясно.



„ Искам да прекъсна тук. Не мога да спра да мисля за там, колкото и да се пробвам. Сигурно ще си бутам главата след това “, изповяда се Валерия за сложния избор сред двамате мъже.



Малко по-късно гимнастичката изиска да приключи връзките си с Алек, с който се венчаха наужким във фермата, само че имаха планове да повторят и в действителния живот. Появата на парапланерист с любовно обръщение от Пешо преди дни обаче постави завършек на сантименталната история .

„ Не мога повече да се изтезавам. Акълът ми е другаде от оня ден, мислех си, че мога да продължа, само че не мога. Не можеш да спреш ей по този начин да изпитваш нещо към някого “, откровена беше с смутения Алек някогашната му младоженка. Футболистът й сподели, че тя ще си остане неговото момиченце, само че малко по-късно страстта му мазета в друга посока. „ Току-що изгори всичко “, съобщи й той. Малко по-късно двамата се скараха и размениха тежки думи поради това, че Валерия изиска да заяви новия процес в връзките на другите фермери, а Алек се възпротиви.

Бившият професионален сваляч, който си падна грубо по гимнастичката, даже показа драмата си с танцьора Калоян, който първоначално му беше конкуренция за сърцето на Валерия. Независимо от символичния бракоразвод Алек беше сигурен, че в последна сметка той ще завоюва и в борбата с мистериозното значимо гадже и показа за какво пред Станислав. „ Тя не може да се покаже, че е с него. Няма една фотография с него и не смее да каже кой е. Обаче аз знам всичко “.

Най-голямата драма на гимнастичката с гаджето й се оказа точно, че поради високата си социална позиция той криел връзката им и не се осмелявал да покаже дамата си пред обществото.

Футболистът, с който тя искаше да слага новото си начало от фермата, завоюва точно с проява на внимание пред милиони фенове, само че появяването на парапланериста обърка сметките. „ Много ми тежи, че не мога да опиша всичко и да си го кътам, какво ще стане, единствено времето ще покаже “, изясни най-желаната гимнастичка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР