Гимнастичката Цвети Стоянова направи първо включване на живо в Инстаграм.

...
Гимнастичката Цвети Стоянова направи първо включване на живо в Инстаграм.
Коментари Харесай

Цвети Стоянова отново на косъм от смъртта

Гимнастичката Цвети Стоянова направи първо включване онлайн в Инстаграм. В близо едночасово видео тя показа със своите почитатели, че още веднъж се е разминала на косъм от гибелта, само че този път поради случай на пешеходна пътека в София, предава trafficnews.bg.

26-годишната спортистка споделя в обществената мрежа, че е тръгнала да пресича, откакто рейс спрял, с цел да ѝ даде път. В този миг обаче се задал автомобил, който освен решил да не спре на пешеходната пътека, само че и минал по трамвайните релси, което съгласно закона е неразрешено.

" Как стопирах и съумях да се върна... Човекът наби спирачки, а индивидът зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм. Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка. ", споделя Стоянова, която през 2016 година се хвърли от шестия етаж на блока, в който живее и оцеля по знамение. След това тя приключи спортната си кариера.

Гимнастичката споделя още, че преди седмица, пък тя е била от другата страна на бариерата - като шофьорка и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР