Гилдията на екранните актьори в САЩ изрази опасение, че изпълнителите

...
Гилдията на екранните актьори в САЩ изрази опасение, че изпълнителите
Коментари Харесай

Актьорите в САЩ се опасяват, че могат да бъдат изместени от дигитални аватари

Гилдията на екранните артисти в Съединени американски щати изрази безпокойство, че изпълнителите могат да бъдат заместени от цифрови аватари, заяви Ройтерс.

Дигиталните реплики на артисти могат да бъдат употребявани безсрочно от студиата, разгласи актьорската колегия. Студиата обаче дадоха отговор, че са предложили отбрана на изображенията.

Изкуственият разсъдък е сензитивна тематика за актьорите в киното и малкия екран, които се опасяват, че гласовете и облиците им им могат да бъдат дублирани. Контролът върху цифровите симулации и използването им на екрана беше измежду тематиките в договарянията сред гилдията и студиата преди началото на стачката.

Студиата и продуцентите оповестиха, че са предложили актьорите да дават единодушие за основаване и приложимост на техни цифрови копия. Дънкан Крабтри-Айрланд, който е основен договарящ от името на актьорската колегия, сподели на конференцията, обвързвана с оповестяването на стачката, че предлагането на студиата в действителност значи сканиране на фоновите реализатори - артисти и статисти, и възнаграждение за един работен ден, в случай, че копието може да се употребява " цяла безкрайност ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР