Гигантът в социалните мрежи Facebook се извини за поканите за

...
Гигантът в социалните мрежи Facebook се извини за поканите за
Коментари Харесай

Facebook призова потребителите да проверят списъка си с приятели след бъга с поканите

Гигантът в обществените мрежи Фейсбук се извини за поканите за другарство, които изпращаше на инцидентен принцип или единствено при отваряне на профил в последните дни.

Потребителите към този момент получават известие, което удостоверява грешката и споделя, че всички предложения, които са изпратени поради нея, са отстранени.

Все отново от компанията майка на Фейсбук приканват потребителите да ревизират листата си с другари, с цел да отстранят, в случай че някой от нежелано добавените към момента попада там.

Facebook, колосът на обществените медии, е малтретиран от странни неточности от години. Тези неточности карат потребителите да се съмняват в компетентността на разработчиците, които стоят зад платформата. Наскоро се появи нов бъг, който автоматизирано изпраща покана за другарство до индивида, чийто профил разглеждате. Това провокира безпокойствие измежду потребителите, защото евентуално може да докара до неуместни обстановки.

Въпреки че е допустимо да анулирате поръчката, доста консуматори, които просто преглеждат профили, могат и да не схванат, че е осъществена поръчка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР