Гигантът Амазон (Amazon) премества мегапродукцията за предисторията на Властелинът на

...
Гигантът Амазон (Amazon) премества мегапродукцията за предисторията на Властелинът на
Коментари Харесай

Новият сериал за Властелинът на пръстените отива във Великобритания

Гигантът " Амазон " (Amazon) реалокира мегапродукцията за предисторията на " Властелинът на пръстените " от Нова Зеландия във Англия, съобщи БГНЕС.

Фантастичният епос, който към момента няма заглавие, ще се развива хиляди години преди събитията в книгите на Толкин " Хобит " и " Властелинът на пръстените ".
 Сериал Властелинът на пръстените потегля от септември 2022 година Сериал " Властелинът на пръстените " потегля от септември 2022 година
Amazon възнамерява да пусне поредицата „ Властелинът на пръстените “ на 2 септември 2022 година Компанията разгласи това на страницата н...

Компанията съобщи, че този ход е част от проекта за разширение на индустриалните площи и консолидиране на киноиндустрията в Обединеното кралство. " Амазон " посочи, че работата по първия сезон ще завърши в Нова Зеландия, преди производството да се реалокира в Обединеното кралство.

" Амазон Студиос " похарчи 465 милиона $ за първия сезон на сериала. Очаква се да бъдат снимани още четири сезона, което го прави един от най-скъпите в историята на малкия екран.

Зелената природа и красивите пейзажи на Нова Зеландия бяха дом на трилогиите на Питър Джаксън " Властелинът на пръстените " и " Хобит ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР