Гибелта на командващия силите Ал Кудс на Корпуса на гвардейците

...
Гибелта на командващия силите Ал Кудс на Корпуса на гвардейците
Коментари Харесай

Меркел отива в Русия за среща с Путин

Гибелта на командващия силите ”Ал Кудс ” на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война Касем Солеймани не е причина за идната аудиенция в Русия на немския канцлер Ангела Меркел.
Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС. " Няма никаква връзка ", съобщи представителят в отговор на въпрос, дали убийството на Солеймани е станало причина за идната аудиенция на Меркел в Русия.

Както заяви по-рано пресслужбата на Кремъл немският канцлер ще бъде на работна аудиенция в Русия на 11 януари по покана на съветския президент Владимир Путин. По време на диалозите се чака да бъдат разисквани настоящи интернационалните тематики, в това число обстановката в Сирия и Либия, и ескалацията на напрежението в Близкия изток вследствие на американския въздушен удар в петък, при който почина високопоставеният ирански военачалник Солеймани.

Друга тематика, която се чака да бъде дискутирана, е уреждането на спора в Източна Украйна в подтекста на осъществяването на Минските съглашения от 2015 година и договореностите, реализирани на срещата в " нормандския формат " на 9 декември в Париж, отбелязва Българска телеграфна агенция, базирайки се на ТАСС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР