Giant Eagle прекратява една от своите програми, която позволява на

...
Giant Eagle прекратява една от своите програми, която позволява на
Коментари Харесай

Giant Eagle обявява край на програмата за горивни бонуси+

Giant Eagle приключва една от своите стратегии, която разрешава на купувачите да печелят бонуси за гориво и хранителни артикули.

Хранителният магазин приключва своите горивни бонуси+ през януари 2024 година Тези, които употребяват програмата, ще бъдат преместени в усъвършенствана стратегия за преданост myPerks и съществуващите бонуси за гориво ще бъдат преобразувани в myPerks.

В допълнение към прекратяването на преимуществата за гориво+, Giant Eagle прави промени, с цел да усъвършенства програмата за преданост myPerks. < /p>

Те споделят, че комбинират най-хубавите преимущества на fuelperks+ и myPerks в една стратегия за преданост. Той съчетава към този момент съществуващи награди, като безвъзмезден газ и 20% отстъпка за хранителни артикули, с прибавен избор от награди в долари за гориво и хранителни артикули.

За повече информация щракнете тук.

Изтеглете известията за изключителни вести.

Следвайте новините на Channel 11 на и. |

АКТУАЛНО СЕГА:

Медиците от Питсбърг дават отговор на 15 позвънявания на стадион Acrisure по време на мача на Steelers, 3-ма приети в болница Дрейк, Дж. Коул идва в Питсбърг Бивша аудитория на Питсбърг Училищен служител на реда приет за отговорен при положение на полово принуждение, открит мъртъв в килия ВИДЕО: Шефът на полицията в Монровил дава настояща информация за служител на реда, убит след гонене ИЗТЕГЛЕТЕ приложението Channel 11 News за изключителни новинарски сигнали

Вижте коментарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР