Геймърите много добре знаят, че няма абсолютно никакво значение какво

...
Геймърите много добре знаят, че няма абсолютно никакво значение какво
Коментари Харесай

Коя е видеоиграта на 2022 г.

Геймърите доста добре знаят, че няма безусловно никакво значение какво е времето на открито - дали е страшна горещина, или пък мраз - постоянно има подобаващ миг за играене на игри.
 Илон Мъск, Белоградчишките скали, ресторант ONÀ, Илин Димитров и изказванията, че милиардерът ще посети България
Ще пристигна ли Илон Мъск в България

Ето какво се случва към сагата с Белоградчишките скали

Предпочитанията за игри и жанрове са доста, само че постоянно има спор, коя е най-хубавата игра. Точно за тази цел ги има и наградите The Game Awards. Те би трябвало да дефинират кои са най-хубавите игри за миналата година. И както може да се чака, битката е била много яростна.

При съществуването на игри като Elden Ring,   God of War Ragnarok и Horizon Forbidden West е много мъчно човек да избере любимец. Но журито е решило, че за 2022 година най-хубава е  Elden Ring .   Съмняваме се, че е спечелила оценката поради сравнението ѝ на Илон Мъск с Белоградчишките скали.

Но God of War Ragnarok не остава с празни ръце и феновте на играта могат да бъдат малко по-спокойни. Осмата игра от поредицата за Богът на войната Кратос печели от The Game Awards 2022 премията за най-хубаво описване и развиване на историята. Както и в тази за най-хубав тон и звуков дизайн. 

Кристофър Джъдж, който озчучава Кратос, пък е над всички в категорията за най-хубаво осъществяване. И на фона на всички тези награди, които God of War прибира за поредна година, пристигна и новината, че Amazon са дали зелена светлина за основаването на сериал, основан на играта.

В останалите по-интересни категории на The Game Awards 2022 виждаме, че Stray печели за най-хубава самостоятелна игра, а  Marvel Snap  за най-хубава игра за мобилни устройства. Най-добра фамилна игра се оказва  Kirby and the Forgotten Land .

В света на спорта първенец тази година е  Gran Turismo 7 , задминавайки с по няколко обиколки огромните съперници от F1 22, FIFA 23 и NBA 2K23. Когато приказваме за най-хубав в електронните спортове, това за 2022 година е Джейкъб Уитъкър, прочут с псевдонима си Yay. А най-хубава игра в света на електронните спортове е VALORANT.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР