Гешев обяви нов политически проект. Всички настръхнахме.Още един проект, който

...
Гешев обяви нов политически проект. Всички настръхнахме.Още един проект, който
Коментари Харесай

Има кой да брани справедливостта. Вече съм спокоен...

Гешев разгласи нов политически план. Всички настръхнахме.

Още един план, който ще бори гадните джендъри, ще взема решение собственоръчно демографската рецесия, ще брани " българщината " и християнските обичайни полезности. И желае мажоритарни избори. Остава единствено македонски космонавт да обещае и всичко е тъкмо.

Призова да се възвърне справедливостта, тъй като през последните години нищо не се предписание по тематиката. Е, че е бил Главен прокурор и е можел да търси правдивост, вместо да държи каузи на трупчета, не се загатва...

Всеки път, когато Гешев каже, че желае правдивост, най-малко една къща в Барселона се саморазрушава от смут. А най-малко три преводачески организации незабавно се самозакриват.

Има кой да брани справедливостта. Вече съм спокоен.

Затова, Спокоен ден!

---

Коментарът е от на създателя.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР