Героят за ЦСКА при победатата на тима с 1:0 срещу

...
Героят за ЦСКА при победатата на тима с 1:0 срещу
Коментари Харесай

Героят на ЦСКА с емоционално изявление след мача с Осиек

Героят за ЦСКА при победатата на отбора с 1:0 против хърватския Осиек Евандро даде изявление след дуела, в което разяснява победното си попадение, както и публиката на стадион "Българска войска ". Гениалното осъществяване от към 25 метра на бразилеца донесе по този начин скъпата победа за "`червените ".

"Имахме потребност от тази победа, тимът да живне след неприятните резултати в последно време. Има реванш, само че тази победа ни дава съществени шансове да продължим напред. В подобен сложен мач би трябвало да се възползваш от всяка обстановка. Реших да изстрелвам, имах шанс да уцеля добре топката и да вкараме този гол ", показа той.

"Напрежение има във всички огромни тимове. Това е част от футбола. Тактиката ни беше такава - да играем по-предпазливо ".

"Нашата аудитория е най-хубавата в България. Благодаря за поддръжката, уповавам се да зарадваме почитателите с класиране за идващия кръг. Тръпката и атмосферата на мачовете в Европа е по-голяма. Радвам се, че ми се получава и въвеждам в тези мачове. Накрая получих разбиране, само че това е обикновено в подобен сложен мач. ", приключи нападателят прочувствено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР