Героинята на нашата статия се обединява от факта, че всички

...
Героинята на нашата статия се обединява от факта, че всички
Коментари Харесай

Жени над 50 години, които ще разбият всичките ни идеи за стареене

Героинята на нашата публикация се сплотява от обстоятелството, че всички те са красиви дами и наподобяват доста по-млади от годините си. Като ги погледнете, още веднъж се убеждавате, че възрастта в действителност е нищо. Подмладяващ резултат се има освен от актуалните козметични процедури, само че и от искрите в очите и любовта към живота.

Вдъхнове сме от фотоси на дами над 50 години.

Жаклин Берридо Писано, 50 година

 Бизнес жена и фешън блогър от Италия. Жаклин, която има 2 внучки, беше оповестена от британското издание The Sun за най-красивата баба в света.

Биби Хорст, 55 година

Немски блогър от Мюнхен. Биби води страницата на Schokoladenjahre, където тя приказва за козметика и жанр срещу стареене.

Грис Ганем, 54 година

Моден наблюдаващ и фотограф от Монреал. Сътрудничи с марката Zara, показвайки изображения в махленски жанр в облеклата на тази марка.

Йоланда Хадид, 55 години

Бивш фешън модел, майка на известните фешън модели Бела и Джиджи Хадид.

Сати Спивакова, 57-годишна

Руска актриса, телевизионна водеща, брачна половинка на известния диригент и цигулар Владимир Спиваков.

Карол Алт, 58 година

 

Американски модел и актриса. В моделния бизнес от 1980 година Появява се до момента на подиумите.

Инес де ла Фрисанж, 62 година

 

Френски дизайнер и модел. На подиума от 17 години.

Крис Дженър, 63-г.

Американски бизнесмен и продуцент, звезда от телевизионното риалити шоу „ Семейство Кардашиян ”. Крис има 6 деца, в това число известните сестри Ким, Кортни и Клои Кардашиян, както и Кендъл и Кайли Дженър.

Мелиса, 64 година

Мелиса водеше дребен блог Melissa55 за хубостта, който не беше изключително известен, до момента в който един от клиентите не попита дамата на какъв брой години е. Както се оказа, тя беше на 60 и тя към този момент имаше 7 внуци. Оттогава посещаемостта на страницата на Мелиса се усилва, тъй като мнозина желаят да знаят нейните секрети за запазването на нейната младост.

Ясмина Роси, 64-г.

Модел и актриса, която стартира кариерата си едвам на 40-годишна възраст: преди този момент жена се занимаваше с развъждането на деца. Лицето на рекламните акции на Marks & Spencer, а също по този начин си сътрудничи с марките Yves Saint Laurent, Hermes, Jil Sander и други.

Майска Маска, 71 година

Канадско-южноафрикански модел, майка на известния инженер и бизнесмен Илон Маск. Кариерата й стартира през 1969 година, откакто печели състезанието „ Мис Южна Африка “ и продължава и до през днешния ден.

Кармен Дел’Орефише, на 88 година

Американският модел, който е вписан в Книгата на върховете на Гинес като представител на тази специалност с най-дългата кариера на подиума. След 80 години Кармен продължава да взе участие в шоута и да се снима във филми за рекламни акции.

Дафни Селфи, 91 г

В кариерата си на модел имаше дълга отмора, обвързвана с брака и раждането на три деца. И едвам след гибелта на брачна половинка си, когато тя към този момент беше на 70 години, Дафна се върна на работа. Тя продължава да се появява в списания и рекламни акции и се надява да живее и работи до 100 години.

И кого още бихте добавили в този лист? Може би имате пред очите ви вдъхновяващи образци за майки или баби?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР