Германското списание Die Aktuelle успя да предизвика поредния скандал, свързан

...
Германското списание Die Aktuelle успя да предизвика поредния скандал, свързан
Коментари Харесай

В Германия излезе фалшиво интервю с Михаел Шумахер

Германското списание Die Aktuelle съумя да провокира следващия скандал, обвързван с Михаел Шумахер, без обаче именитият водач да има директно присъединяване в него. Новият брой на списанието излезе с корица със заглавие на “ексклузивно изявление ” с Михаел Шумахер. Но още при започване на текста излиза наяве, че “отговорите ” на Шумахер са генерирани с потреблението на изкуствен интелект. А настрана от това редакцията категорично показва, че никой от екипа на списанието не е приказвал с Михаел Шумахер или с представител на фамилията му.

7-кратният международен първенец живее в Швейцария, където се възвръща от провалите при тежко рухване по време на ски и последвалите черепно-мозъчни интервенции. Семейството на Михаел управлява изцяло информацията за него и тя е извънредно нищожна, което от време на време поражда някакви клюки за положението на германеца.

Все още не е известна реакцията на брачната половинка на Михаел Шумахер - Корина на това “интервю ” на Die Aktuelle, само че преди време тя даде на съд изданието поради друга публикация за водача с рекламация за 50 000 евро обезщетение, само че съдът отхвърли желае й.
 Унищожават родния град на Шумахер поради лигнитна мина Унищожават родния град на Шумахер поради лигнитна мина
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР