Германското правителство поиска от Русия да предостави убедителни и конкретни

...
Германското правителство поиска от Русия да предостави убедителни и конкретни
Коментари Харесай

Германия иска доказателства от Русия за изтеглянето на войските

Германското държавно управление изиска от Русия да даде безапелационни и съответни доказателства за оповестеното отчасти евакуиране на съветските войски от украинската гранична зона. Декларациите са обнадеждаващи, само че доказателствата към момента липсват, съобщи представителят на държавното управление. Въпреки всичко, Германия чака обстановката на границата да се усъвършенства през идващите дни, съобщи NOVA.

Разгръщането на съветски войски, съгласно НАТО, е в несъгласие с предходни известия. „ Досега не сме забелязали никаква деескалация на място. Напротив, наподобява, че Русия продължава да струпва войски на границата “, означи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел.

В пограничната зона има доста „ повече от 100 000 “ съветски бойци. Във вторник представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков заяви, че „ отрядите на Южния и Западния военни окръзи, които са изпълнили своите задачи, се готвят да се върнат в базите си с влакове и други транспортни средства “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР