Германският шампион Байерн продължи партньорството си с автомобилния производител Ауди,

...
Германският шампион Байерн продължи партньорството си с автомобилния производител Ауди,
Коментари Харесай

След скандала с БМВ "Байерн" подписа дългосрочен договор с "Ауди"

Германският първенец " Байерн " продължи партньорството си с автомобилния производител " Ауди ", оповестиха от клуба. Двете страни подписаха контракт до 30 юни 2029 година, като настоящето съглашение изтичаше през лятото на 2025 година

Според немските медии договорката е на стойност 500 милиона евро, като " Ауди " ще заплаща по 50 милиона на година. Досега " Байерн " получаваше по 35 милиона евро от немския производител на коли.

" Щастлив съм от разширението на партньорството ни с " Ауди ". За " Байерн " това съглашение е значима стратегическа стъпка в бъдещето. " Байерн " и " Ауди " работят дружно повече от едно и половина десетилетия по метод, който е благонадежден, откровен и от изгода за двете марки ", сподели изпълнителният шеф на баварците Карл-Хайнц Румениге.

Споразумението с " Ауди " идва няколко месеца, откакто предстоящата договорка сред " Байерн " и БМВ пропадна. Автомобилната компания от Бавария и немският първенец бяха в напреднали диалози за партньорство, което щеше да измести " Ауди " като акционер в клуба.

" Ауди " спонсорира " Байерн " от 2002 година Компанията е акционер дружно с " Алианц " и " Адидас ", които също имат дял от 8.33% в клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР