Германският шампион Байерн Мюнхен отново проявява интерес към Трево Чалоба

...
Германският шампион Байерн Мюнхен отново проявява интерес към Трево Чалоба
Коментари Харесай

Байерн не се отказва от халф на Фулъм и защитник на Челси

Германският първенец Байерн Мюнхен още веднъж демонстрира интерес към Трево Чалоба от Челси, по този начин и към Жоао Палиня от Фулъм. Предпочитанието на старши треньора Томас Тухел е да подпише и с двамата още през януари, защото счита, че те могат да създадат разликата от предишния сезон, написа The Independent.

Тухел е удовлетворен от тима си, само че има вяра, че нещо липсва в центъра на терена и положителните им резултати, а повода е, че липсва креативност в халфовата линия. Още през лятото наставникът искаше да реши този проблем, само че тогава приоритет беше привличането на Хари Кейн.

В последния ден от летния трансферен прозорец Байерн и Фулъм се бяха разбрали за Палиня, който даже хвърча до Мюнхен за медицинските прегледи, само че договорката пропадна в последния миг, откакто „ котиджърс “ не съумяха да му намерят заместител. Сега баварците ще би трябвало да се предоговорят с лондончани, защото е по средата на сезона и 28-годишният португалски халф е от главно значение да играта на Фулъм под управлението на сънародника му Марко Силва.

Трансферът на Чалоба може да бъде по-лесен, защото Челси желае да събере средства от продажба за нови попълнения през януари. Тухел е обожател на 24-годишния Чалоба от времето му на „ Стамфорд Бридж “. Бранителят към момента не е играл за „ сините “ във Висшата лига този сезон, откакто беше замразен от новия управител Маурисио Почетино.

Bayern Munich set to resurrect moves for Fulham’s Joao Palhinha and Chelsea defender
— Indy Football (@IndyFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР