Германският шампион Байерн Мюнхен може да бъде наказан от Германския

...
Германският шампион Байерн Мюнхен може да бъде наказан от Германския
Коментари Харесай

Наказание грози Байерн заради 12-те играчи на терена

Германският първенец Байерн Мюнхен може да бъде осъден от Германския футболен съюз за извънредно куриозната преживелица по време на срещата с Фрайбург.

Кактое известно, в същия съботен мач „ баварците “ останаха за към 10-15 секунди с 12 футболисти на терена. Това се случи в 85-ата минута, когато на терена като смени трябваше да се появят Марсел Забитцер и Никлас Зюле, които трябваше да заменят Корентен Толисо и Кингсли Коман. В последна сметка обаче се получи комплициране и френския халф не напусна рамките на игралното поле, а Байерн се оказаха с един състезател повече от позволеното в правилника. Това бе незабавно видяно от футболистите на домакините и посочено на съдията.

Последва прекъсване на играта за няколко минути, лутане и размисъл от рефера какво да прави при такава обстановка, само че в последна сметка не последва никаква глоба за нарушилия разпоредбите отбор, а играта беше възобновена с Толисо към този момент отвън игрището.

Фрайбург би трябвало да подаде тъжба, с цел да могат от немския футболен съюз да имат фиктивен мотив, с цел да подхващат дейности. Инцидентът е разказан и от рефера на дуела Кристиан Дингърт, който разяснява в резюме след дуела.

„ Сега Германския футболен съюз би трябвало да вземе решение “, сподели той.

Bayern Munich played with 12 players for 17 seconds after a substitution mix.
— BRGoals (@BRGoals)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР