Германският политик Ангела Меркел е наследница на Хитлер. Това смятат

...
Германският политик Ангела Меркел е наследница на Хитлер. Това смятат
Коментари Харесай

Шок! Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер?

Германският политик Ангела Меркел е наследница на Хитлер. Това считат немските секрети служби ЩАЗИ, представени от изданието Pravda.rs.

Според осведомени секретните документи на тайните служби в Германия тогавашното кресло на Адолф Хитлер през днешния ден е заето от щерка му Ангела Меркел. От ЩАЗИ са уверени, че през 1965 година се ражда момиченце, чийто биологичен татко е някогашният райхсканцлер.

Документите им посочвали, че това дете е точно Ангела Меркел, която съгласно формалните данни е родена на 17-ти юли 1954 година. Но в случай че имаме вяра на документите, съхранявани в архива на съветското Комитет за Държавна сигурност (на СССР), излиза, че в реалност Меркел се появява на бял свят на 20-ти април 1954 година. Ако пък това се окаже истина, излиза наяве, че наследницата на Хитлер е родена навръх неговия рожден ден.

Тайни обстоятелства за раждането на Ангела Меркел могат да бъдат открити в записките на Карл Клауберг. По време на Втората международна война той съумял да се отърве от 7-годишна присъда.

Клауберг бил избавен от руските управляващи, като в подмяна поискали секрети документи на ЩАЗИ. В тях бил споделен неговия способ за изкуствено осеменяване. Освен това ставало въпрос и замразен генетичен материал, взет от Адолф Хитлер.

 Хитлер

От нацистките документи за изкуствено осеменяване излиза наяве още, че Клауберг довел сестрата на Ева Браун от Западна в Източна Германия. Така тя се трансформирала в сурогатна майка и износила отрочето на Хитлер. Щом Клаурберг дошъл в Западна Германия обаче, той бил задържан и погубен.

След като дребната Ангела се появила на бял свят, Русия, Съединени американски щати и Ватикана взели решението попечителството над детето да бъде обещано на католическата черква, която е обвързвана с лутеранската черква в източна Германия.

В същото време на Меркел ѝ бил публикуван фалшиф акт за раждане, като в него е вписано името Ангела Доротея Каснер. Пасторът Хорст Каснер пък е определен за неин татко пред обществото. Мястото на майката пък се заема от учителката по немски и британски език Херулинд.

Според съглашението Русия, Съединени американски щати и Ватикана Ангела щяла да получи интернационална власт, когато отпред на Ватикана застане немски папа. На 20-ти април 2005 година папа става нацистът Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI. Малко по-късно Маркел става канцлер на Германия. Като това още веднъж се случва в деня, на който е роден Хитлер.

Доколко може да се има вяра на всички тези изказвания, няма по какъв начин да знаем сигурно. Едно обаче е реалност - съвпаденията са прекомерно доста, с цел да се одобряват за чиста случайност.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР