Германският национал Месут Йозил показа на феновете си по целия

...
Германският национал Месут Йозил показа на феновете си по целия
Коментари Харесай

Футболистът Месут Йозил показа къщата си за 10 милиона

Германският национал Месут Йозил сподели на почитателите си по целия свят къщата, в която живее. Впечатляващото имение му е коствало към 10 млн. паунда и се намира в Хайгейт, Северен Лондон - един от най-скъпите региони на града.

Едва ли инвестицията, направена от футболиста през 2016 година, го е затруднила, имайки поради седмичната му заплата от скромните 140 000 паунда .

Името на 28-годишния състезател все по-често се свързва със ефектен трансфер в различен гранд на острова.

В особено сниманото от онлайн списанието Hypebeast видео за къщата му , Месут Йозил споделя, че всички мебели в нея са от Турция, също както и дизайнерката, погрижила се за цялостното обзавеждане и оформление на интериора. Последната е и негова близка другарка.

 Mercedes S 63 AMG Coupé

Mercedes S 63 AMG Coupé

Ние ще споменем единствено, че къщата на футболиста разполага със специфична стая за занимания, оборудвана за кино прожекции и видео игри, в която той разпуска с другари. На втория етаж също има едно особено помещение, в което Месут Йозил държи голямата си сбирка от обувки и екипи - само че не тези, които употребява на терена.

И като един същински немски национал, който е и посланник на марката, Йозил е паркирал пред къщата и два модела на Мерцедес - AMG G 63 и S 63 AMG Coupé.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР