Германският канцлер Олаф Шолц се срещна със своя двойник по

...
Германският канцлер Олаф Шолц се срещна със своя двойник по
Коментари Харесай

Кой кой е: Германският канцлер се срещна със своя двойник в САЩ

Германският канцлер Олаф Шолц се срещна със своя двойник по време на визитата си в Съединените щати. 

Всъщност става дума за сенатора демократ Крис Кунс, който доста наподобява на Шолц.

Той се канеше да излети към Египет

Двамата се срещнаха във Вашингтон в четвъртък и по-късно си направиха селфи дружно и го разгласиха онлайн с шеговития въпрос: „ Кой кой е? “. 

Шолц показа фотографията в обществената мрежа X (бившия Туитър). „ Страхотно е да видя още веднъж моя двойник – Крис Кунс! “, написа той.

С съвсем идентичните си посивели коси и заразителни усмивки на пръв взор в действителност е мъчно да бъдат различени. Двамата са и на почти една и съща възраст - към 60-65 години и почти идентична височина.

„ Хизбула “ и Иран да не се намесват в този спор “, уточни Олаф Шолц

Те също по този начин споделят и обща обич към политиката и нуждата от незабавно изпращане на още военна помощ на Украйна.

Германският канцлер Шолц дойде във Вашингтон за планувана среща с американския президент Джо Байдън, точно с цел да насърчи поддръжката за Украйна и да подчертае залога от неизпращането на спомагателна помощ.

Той се срещна със Сен Кунс и други законодатели в четвъртък, с цел да им изпрати съобщи същото обръщение. Посещението на Шолц идва в миг, когато законодателите в Конгреса се борят да провиснал спомагателна помощ за Украйна и Израел на фона на мощния отпор от републиканците.

Това не е първата среща сред Олаф Шолц и Крис Кунс, отбелязва НТВ. Преди това те са се срещали и през 2021 и 2023 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР