Германският канцлер Ангела Меркел откри днес официално новата централа на

...
Германският канцлер Ангела Меркел откри днес официално новата централа на
Коментари Харесай

Меркел откри новата централа на германското външно разузнаване в Берлин

Германският канцлер Ангела Меркел откри през днешния ден публично новата централа на Федералното разследващо ръководство (БНД - външното разузнаване) в Берлин съвсем 11 години откакто бе положен първият камък от градежа, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

С преместването в новия комплекс на школата за разузнавачи през януари, както и с преместването на структурите на Разузнавателна служба на ФРГ които до момента бяха ситуирани в Пулах край Мюнхен и на други места, на процедура беше приключен процесът по цялостното пренасяне на Разузнавателна служба на ФРГ в новата му съвременна щабквартира в центъра на Берлин.
16
Сега в голямата новата постройка на Разузнавателна служба на ФРГ на "Шосещрасе ", намираща се в централната част на немската столица, ще работят към 4000 от общо 6500 чиновници на разузнаването. За работещите в Разузнавателна служба на ФРГ, на което в Германия обичайно се гледа доста сериозно, и ръководителя му Бруно Кал, откриването точно от Меркел е значим симптом за получено самопризнание.

С преместването на централата от предходното изолирано място в покрайнините на баварската столица към оживеното сърце на федералната столица се трансформираха доста неща.

Броят на следствията на службата се усили, а също й брифингите й за политиците и държавните лица.
16
Въпреки всичко Разузнавателна служба на ФРГ към момента е надалеч от края на измененията, които има намерение да направи. Службата би трябвало да проработи с още по-бързи темпове, като се стартира от чисто аналитичната активност и се стигне до тактическите интервенции, споделиха източници, виновни за работата на Разузнавателна служба на ФРГ.

Макар и да е значимо да се вършат описания на значимите терористични групировки, още по-важно е да се обясни дали някой има намерение да извърши нахлуване, прибавиха те.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР