Германският канлцер Олаф Шолц е дребен фюрер с комплекс за

...
Германският канлцер Олаф Шолц е дребен фюрер с комплекс за
Коментари Харесай

Руски военен експерт: Шолц е дребен фюрер с комплекс за малоценност

Германският канлцер Олаф Шолц е малък фюрер с комплекс за непълноценност. До този революционен извод стигна военният специалист Иван Коновалов по време на присъединяване в пропагандно предаване по съветската държавна телевизия " Россия 1 ".

" На първо място - не изпитвам никакво страдание към Олаф Шолц. Всъщност, виждам в него един малък фюрер, който има съществени проблеми и комплекс за непълноценност. И това се отразява на самата Германия. Германия има огромно възприятие за непълноценност ".

Според Коновалов европейската страна се намирала напрегнат " поради загубата във Втората международна война ".

" Нещо повече, като спечелили ние им простихме за всичко преди доста време ".

Руснакът се възмущава от това, че Америка, Англия и Франция имат искания, че са оказали решаваща роля за триумфа над Нацистка Германия. Явно съгласно Коновалов Съюз на съветските социалистически републики собственоръчно се е разправил с Хитлер.

" Но тези, които се подредиха на опашката зад нас след 1944 година, американците и другите англо-саксонци, да не приказваме за французите, за които Вилхелм Кайтел, който подписа капитулацията, написа: " Какво - и от тях ли загубихме "? Виждаме какво се случва. Шолц желае по някакъв метод да покаже, че коства нещо ".

Russian military pundit Ivan Konovalov says Olaf Scholz is a " little Führer with an inferiority complex "

(with subtitles)
— Francis Scarr (@francis_scarr)
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР