Германският Фюхсе (Берлин) обяви, че иска да подобри значително устойчивоства

...
Германският Фюхсе (Берлин) обяви, че иска да подобри значително устойчивоства
Коментари Харесай

Фюхсе планира да бъде първият климатично неутрален хандбален отбор в света

Германският Фюхсе (Берлин) разгласи, че желае да усъвършенства доста устойчивоства си, като има за цел да се трансформира в първия климатично безпристрастен хандбален клуб в света, заяви организация ДПА.

" Не се интересувам от това от 59 години ", призна клубният управител Боб Ханинг на конференция в четвъртък преди началото на сезона в Бундеслигата. " Но е значимо да стартираме да работим върху тази задача ", добави той.

Постдам, който е клуб-партньор от втора дивизия, също ще взе участие в плана.

" Лисиците ", както се споделя клубът, предложиха Кристофер Янс за почетен член на борда по резистентност и развиване и ще стартират да разгласяват всичките си климатични данни.

" Има изключителна бистрота, виртуално ще сме голи ", сподели Янс.

Въглеродният отпечатък, пътуванията, отоплението и електрическата консумация на тимовете от Берлин и Постдам бяха измервани през предишния сезон.

Според клуба потреблението към този момент ще бъде следена от сертифициран план за отбрана на климата и ще бъде намалявана прогресивно до 2030 година.

В бъдеще пътуването на клуба ще се реализира с електрически коли, а ненужните разноски ще бъдат избягвани. Тренировъчният лагер също ще бъде построен колкото се може по-близо до офиса на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР