Германските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са последните клубове,

...
Германските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са последните клубове,
Коментари Харесай

Байерн и Борусия също се наредиха на опашката за звездата на Саутхемптън

Германските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд са последните клубове, които наблюдават звездата на Саутхемптън Армандо Броя. 20-годишният албански нападател е същинско изобретение на „ Сейнт Мерис Стейдиъм “ този сезон, където играе чартърен от Челси.

Попадението, което означи при успеха с 3:2 предходната седмица над Тотнъм беше шестият му гол във Висшата лига и осми във всички шампионати през тази акция. Мениджърът на „ светците “ Ралф Хазенхютл би желал да резервира Броя за още един сезон или да го притегли за непрекъснато, само че това наподобява все по-сложна задача.

Доста от огромните клубове наблюдават развиването на нападателя, като това не изключва Байерн и Борусия Дортмунд, написа „ Sun “. Челси възнагради Броя с нов петгодишен контракт преди да го даде чартърен на Саутхемптън, само че на „ Стамфорд Бридж “ към момента го виждат като част от отбора в бъдеще.

Изданието добавя, че надали мениджърът на „ сините “ Томас Тухел желае да се раздели с албанеца през лятото, изключително с проблемите на актуалните му нападатели Ромелу Лукаку и Тимо Вернер.

Арсенал също е обсъждан като допустима дестинация за Броя, само че даже и от Челси да са подготвени да пуснат Броя, е доста подозрително, че биха го продали на пряк противник в Англия.

Bayern and Dortmund join chase for Chelsea starlet Broja wowing on Saints loan
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР