Германските футболни национали не са били подкрепяни достатъчно от привържениците

...
Германските футболни национали не са били подкрепяни достатъчно от привържениците
Коментари Харесай

Хавертц се оплака от липсата на подкрепа към Бундестима

Германските футболни национали не са били подкрепяни задоволително от последователите по време на международното състезание в Катар, съобщи халфът Кай Хавертц. Бундестимът отпадна още в груповата фаза, както се случи и в Русия 2018.

" За нас, футболистите, почитателите са доста значими, защото те ни дават спомагателни сили ", сподели той на конференция през днешния ден.
 Хавертц взима №29 в Арсенал
Хавертц взима №29 в Арсенал

Скоро ще бъде показан публично

" Други тимове получиха голяма поддръжка на международното състезание, което на нас ненапълно ни липсваше. Феновете би трябвало да бъдат 12-ият състезател и да бъдат опора на тима в сложните моменти.

Ние не усещаме 100-процентова поддръжка когато и да е на мача. Опитваме обаче да играем по-добре, с цел да върнем доверието на последователите в тима. Това може да се случи единствено с победи ".

Халфът Юлиан Брандт добави, че тимът и селекционерът Ханзи Флик вършат всичко по силите си, с цел да се приготвят за идния мач против Япония.

" Ханзи Флик имаше доста неща на главата си в последните седмици и даже месеци. Мисля, че той се оправя доста добре с всичко и знае какво би трябвало да направи ", съобщи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР