Германската полиция продължи днес да претърсва за трети пореден ден

...
Германската полиция продължи днес да претърсва за трети пореден ден
Коментари Харесай

Германската полиция претърсва градина по случая с изчезването на Мадлин Маккан

Германската полиция продължи през днешния ден да претърсва за трети следващ ден градина в покрайнините на Хановер по отношение на следствието на изгубването на английското момиче Мадлин Маккан през 2007 година в Португалия, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

При претърсването на мястото полицията употребява багери, подготвени кучета, лопати и гребла. Следователите опънаха две палатки и продължиха да копаят още по-дълбоко в земята, откакто по-рано тази седмица отсякоха дървета и шубраци в градината.

Прокуратурата не сподели какво търсят следователите. Говорителка на прокуратурата в Брауншвайг съобщи, че не може да разяснява нищо повече от това, че дейностите на мястото са свързани с следствието по случая с момичето. Не е ясно още какъв брой време ще продължи претърсването.

Заподозреният за случая Маккан е имал положително държание

Мадлин беше на три години, когато през 2007 година изчезна от апартамент в португалския курорт Прая да Луж по време на фамилна почивка.

Миналия месец немските управляващи споделиха, че са открили 43-годишен немски жител като обвинен по случая и го проверяват по съмнение за преднамерено ликвидиране. Според тях мъжът, който сега е в затвор в Германия, е прекарал доста години в Португалия, в това число в Прая да Луж към времето на изгубването на Мадлин, и е осъждан за "сексуални контакти с девойки ", отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР