Германската оръжейна компания Райнметал е готова да увеличи производството си

...
Германската оръжейна компания Райнметал е готова да увеличи производството си
Коментари Харесай

Райнметал е готова да увеличи производството си на танкове и артилерийски боеприпаси


Германската оръжейна компания " Райнметал " е подготвена да усили производството си на танкове и артилерийски муниции фрапантно, с цел да се посрещне мощното търсене в Украйна и на Запад, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9122
В изявление за Ройтерс изпълнителният шеф на оръжейния колос декларира още, че Германия има потенциала да стартира произвеждане на ракетните установки “Хаймарс ”, които Съединените щати предоставиха на Украйна.

Скоро се чака да се организира среща сред новия немски министър на защитата Борис Писториус и ръководителите на оръжейната промишленост в страната.

Основна тематика ще бъде по какъв начин да се ускорят доставките на оръжия в дълготраен проект, защото пратките за Украйна, които не престават към този момент съвсем година, са изчерпали немските военни ресурси. Главният изпълнителен шеф на " Райнметал " Армин Папергер също по този начин акцентира, че 51 милиарда евро бюджет за защита няма да е задоволителен да се закупи всичко належащо, а специфичният фонд от 100 милиарда евро към този момент е разпределен и евентуално отчасти ще бъде “изяден ” от инфлацията.

Според ръководителя на немския оръжеен тръст са нужни 300 милиарда евро за всичко належащо, както и държавна инвестиция от 700 или 800 милиона евро за разкриване на нов цех за барут в Саксония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР