Германската канцлерка Ангела Меркел смята, че диалогът със САЩ не

...
Германската канцлерка Ангела Меркел смята, че диалогът със САЩ не
Коментари Харесай

Меркел иска открит диалог със САЩ

Германската канцлерка Ангела Меркел счита, че разговорът със Съединени американски щати не значи, че в връзките на Берлин с Вашингтон няма различия, само че съгласно нея те би трябвало да бъдат намерено разисквани. Тя изрази мнението си в петък на особено събитие в границите на Мюнхенската конференция за сигурност, провеждана във видеоформат.
Важно е дружно да определим стратегическите провокации. Според мен програмата е ясна ", сподели Меркел. " Това не всеки път ще значи подобие на ползите. Тук нямаме илюзии, би трябвало да приказваме намерено за разликите ", добави тя.
 Германия удължава ограниченията до 7 март, отварят се детски градини и фризьорски салони Германия удължава ограниченията до 7 март, отварят се детски градини и фризьорски салони
Германия съгласува с районите удължение на задържането до 7 март, макар че разрешава откриването на детски градини и фризьорски сал...
Местните медии одобриха думите на Меркел към осъществяването на плана " Северен поток 2 ". Съединени американски щати остро подлагат на критика строителството на тръбопровода. В петък немският външен министър Хайко Маас акцентира, че главната цел на немското държавно управление е да сътвори условия за довеждане докрай на строителството на " Северен поток 2 ".
По-рано в. Financial Times заяви, че Германия работи по решение, което би трябвало да убеди администрацията на американския президент Джо Байдън да анулира глобите върху тръбопровода. Според вестника немските политици обмислят, който да разреши на Германия да блокира независимо „ Северен поток 2 ”, в случай че Русия, да вземем за пример, окаже напън върху Украйна и случайно понижи доставките на газ през украинската газопреносна система.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР