Германия възнамерява да задълбочи сътрудничеството си с Индия. Това съобщи

...
Германия възнамерява да задълбочи сътрудничеството си с Индия. Това съобщи
Коментари Харесай

Шолц обяви намерение Германия да задълбочи връзките с Индия в отбраната и технологиите

Германия има намерение да задълбочи съдействието си с Индия. Това заяви в събота немският канцлер Олаф Шолц, който е на посещаване в Ню Делхи.

„ Индийският министър-председател Нарендра Моди ме посрещна топло в слънчевия Ню Делхи. Това е четвъртата ни среща “, написа Шолц на страницата си в Twitter. " Индия и Германия имат доста положителни връзки и желаят да ги задълбочат ", сподели немският канцлер. В същото време той добави, че тази тематика ще бъде предмет на договаряния сред двамата водачи.

Укрепването на защитата и икономическото съдействие, както и разширението на научното и софтуерното партньорство са във фокуса на диалозите проведени в събота сред индийския министър председател Нарендра Моди и немския канцлер Олаф Шолц. Това заяви формалният представител на индийското външно министерство Ариндам Багчи на страницата си в Twitter.  „ Фокусът на диалозите ще е укрепването на двустранното съдействие, развиването на партньорствата в региона на околната среда и устойчивото развиване и икономическите партньорства, както и установяването на по-тесни връзки в региона на защитата “, се споделя в известието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР