Германия се изложи у дома и завърши 3:3 с Украйна

...
Германия се изложи у дома и завърши 3:3 с Украйна
Коментари Харесай

Освиркаха Бундестима в мач №1000

Германия се изложи вкъщи и приключи 3:3 с Украйна в юбилейния мач №1000 на Бундестима на " Везер щадион " в Бремен. Домакините изравниха от дузпа, осъществена от капитана Йошуа Кимих (90+1). Маншафтът бе мощно освиркан от препълнения стадион.  
Съотборникът на Илия Груев-младши във Вердер Никлас Фюлкруг (6) откри за Германия. Виктор Циганков (18 и 56) вкара 2 гола. Между тях Антонио Рюдигер (23) си вкара автогол и воденият от Серхий Ребров отбор поведе с 3:1. Кай Хавертц (83) понижи след пас на Рюдигер. После проработи дузпата, която Кимих вкара, с цел да избави Бундестима от цялостно оскърбление. Украйна пропусна късмет за историческа първа победа над Бундестима, като в 9 дуела има 4 равни и 5 загуби.
Германия е хазаин на Евро 2024 и не взе участие в квалификациите. Отборът на Ханзи Флик ще играе на 16 юни с Полша във Варшава и на 20-и с Колумбия в Гелзенкирхен.
" Това е прекомерно малко, хер Флик! ", написа таблоидът " Билд " и изрази паника, че 369 дни преди началото на Евро 2024 не се вижда развиване в Бундестима. Той е спечелил единствено 3 от последните 9 мача, и то против футболни джуджета като Оман (2:0), Коста Рика (4:2) и Перу (2:0).
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР