Германия през последните няколко дни цари хаос. Най-вече от гняв.

...
Германия през последните няколко дни цари хаос. Най-вече от гняв.
Коментари Харесай

Германските „Зелени“ – тоталитарна секта

Германия през последните няколко дни царува безпорядък. Най-вече от яд. Подиграват се на министъра на енергетиката и отбраната на природата Робърт Хабек (Партия „ Зелените “). Той гордо съобщи, че за успеха на Украйна в този момент се къпе доста по-бързо и прикани останалите да последват образеца му. Вторият водач на „ Зелените “, външният министър, Аналена Бербок сподели, че с цел да се понижи зависимостта на страната от газа на Путин, е изключила фризера в хладилника си. И в този момент всички седят и си мислят: или тези водачи на страната се отнасят към жителите си като идиоти, или самите те са тотални идиоти.

Читателят на „ Велт “ разяснява: „ Хабек взема по-кратък душ, а Бербок дръпва щепсела, с цел да размрази пилето ли? За какви ни счита тази тайфа? За имбецили ли? Моля, не прибързвайте с неверните изводи. Имат ли и най-малка визия какъв брой сила изисква промишленото произвеждане? “

Наистина – какъв брой забавно – в този момент цялата страна би трябвало да влезе в икономии на електрическа енергия, тъй като по-голямата част от електрическата енергия се създава от газови централи. В продължение на няколко десетилетия " зелените " и другите прогресивни партии си слагат за цел - да унищожат колите с мотор с вътрешно горене, тъй че всички да преминат към електрически коли, електрически скутери, всички да киснат интернет, в това число в домашния офис – само че това е нараснала консумация на електрическа енергия в пъти. И в това време да се затворят атомните електроцентрали, да се затворят останалите три реактора предварително, да се затворят въглищните мини, да се откажат от петрола, да се откажат от газа и да преминат изцяло към „ зелената сила “ – т.е. да създадат всичко, тъй че въпросното електричество да не стига. Когато някой, който може да брои (въпреки че нито членовете на „ Зелените “ или „ Лявата “ партия, нито техният електорат нямат каквато и да е визия за математиката и инженерството), сподели, че числата не си пасват по никакъв метод, той беше подложен на насмешки и остракизъм.

Коментар на читателите на „ Велт “: „ Трябва да купуваме електрически коли, да караме електрически скутери, да се возим на влака (100% въглеродно неутрални, схваща се), само че в случай че изключите всичко, което доставя сила, към нас ще стане мрачно доста бързо. По време на горещата вълна през лятото на 2018 година всичко трябваше да бъде изрязано, единствено старите, зли централи на въглища можеха да работят на 100% потенциал.”

Сега нещата станаха още по-зле. След като министърът на енергетиката Хабек, който има само тапия по предмета " Природа на литературата ", разгласи, че с щракане на пръстите ще откри сурогат на съветския газ, цялата страна към момента чака това тракване. Според профилните решения на казуса от философа на литературата Хабек обаче страната очевидно ще би трябвало да гори книги, с цел да се стопли. Ако той предложи това, никой няма да се изненада - германците имат опит. Тогава по идеологически аргументи, а в този момент... абе, отново по идеологически аргументи: „ Не позволявайте на Путин да завоюва “.

Но тук идва още по-забележителен конфликт. " Зеленият " министър към този момент стартира да приказва за повторното отваряне на въглищните мини, които бяха затворени под приказките за нездравословния CO2 и под натиска на еколозите. На тези релси безусловно са лежали повече от едно потомство екоактивисти, които галено назовават „ екофашисти “, а неотдавна към тях се причисли и страната. Тъй като в Саудитска Арабия Хабек не откри взаимно схващане по отношение на доставките на газ, в този момент, безшумно и на фона на диалозите за Украйна и Путин, въглищните мини и електроцентралите ще би трябвало да бъдат рестартирани. Това радикално опонира на идеологията на Зелената партия и лозунгите, с които „ Зелените “ пробиха към властта в Германия. Нещо повече - удължаването на работата на трите атомни реактора в Германия е възпрепятствано от неналичието на уранови пръти. И даже да се намерят, допустимо е отново да е от руснаците. Просто обаче не можете да си визиите какво табу е това за „ Зелените “ и най-важното за техния електорат, който в действителност вложи целия си живот в прекъсването на всички АЕЦ в Германия. Това просто няма да бъде простено на Зелената партия и най-важното на нейната върхушка.

Сега да поговорим за идиотите. Те не са никакви идиоти. Ако в този момент същите Хабек и Бербок към момента стигат до повторното стартиране на всичко, което са затворили в името на свещения въглероден диоксид, значи, че те просто би трябвало да подпишат, че безусловно всички политически лозунги за „ зелената сила “, „ опазването на климата “ са цялостни нелепости, с които популацията е хранено с лопата. И те – „ зелените” – са знаели това доста добре през цялото време. Защото всички тези нелепости бяха отгледани единствено за манипулиране на електората и служеха единствено като инструмент за завладяване на властта.

Това е – нямало е други цели, тъй като партията разбра, че всичко това няма да се случи. Приблизително по същия метод, както комунистите завзеха властта под лозунги за тъждество и предлагаха като Зелените да се търпят компликации в името на бъдещите генерации, знаейки сигурно, че не може да има различен комунизъм с изключение на този на Пол Пот. Защото не работи. И не може да работи. Това значи, че „ Зелените “ са още по-подла и още по-тоталитарна фракция.

Както написа един четец на вестник „ Велт “ в мненията, „ по кое време най-сетне хората ще схванат, че Зелените и крайната левица се интересуват най-вече от понижаване на благосъстоянието в богатите страни, тъй че разликата с по-бедните страни да е по-малка. Това е по-важно за тях от всичко друго, даже от CO2.”

И тогава „ Шпигел “ излиза с този текст: „ Според Хабек намаляването на доставките на съветски газ също може да се пояснява като знак за успеваемостта на глобите против Русия. „ Вярно е, че Путин получава пари от продажбата на изкопаеми горива, само че той може да купува все по-малко, тъй като Западът наложи наказания на толкоз доста артикули “, изясни министърът на стопанската система. „ И защото той към този момент не може да купи нищо с тези пари, той споделя: тогава към този момент нямам потребност от тези пари и ще понижа газта. Това също е знак, че глобите са доста ефикасни.”

Да, Роберт, тъкмо това ще употребяват „ Зелените “, с цел да оправдаят измяната на своя електорат и на останалата част от страната. „ Зелените “ се прецакаха изцяло и, несъмнено, Путин е отговорен за това. Никой не се съмнява.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР