Германия и Франция се изправят един срещу друг в изключително

...
Германия и Франция се изправят един срещу друг в изключително
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Германия - Франция, съставите

Германия и Франция се изправят един против различен в извънредно завладяващ другарски дуел на стадион „ Сигнал Идуна Парк “ в Дортмунд. Срещата започва в 22:00 часа и ще може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Германците не вземат участие в квалификациите за идното Европейско състезание следващата година, защото са домакини на форума и по тази причина играят единствено другарски срещи. Въпреки това, отборът се намира в ужасяваща форма, откакто има едвам една победа в шести си мача след края на Световното състезание. Последното тежко проваляне с 1:4 от Япония докара и до уволнението на селекционера Ханзи Флик, като довечера Бундестимът ще бъде воден от спортния шеф на представителния мъжки състав на страната Руди Фьолер.

Опонентът обаче е от международна класа – Франция. „ Петлите “ са пет победи от пет мача в квалификациите при голова разлика от 11:0 и са подготвени да продължат победния си ход и през днешния ден, въпреки и срещата да не е с формален темперамент.

За последно двата колоса на международния футбол се срещнаха в груповата фаза на UEFA EURO 2020, когато Франция надви с 1:0.

22:00 часа | ГЕРМАНИЯ – ФРАНЦИЯ  0:0

Международна другарска среща

Главен арбитър: Антъни Тейлър, Англия

Стадион: „ Сигнал Идуна Парк “, Дортмунд, Германия

Стартови сформира на двата тима:

Unsere Startelf für
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР