Германия е изправена пред огромна пета вълна на пандемията от

...
Германия е изправена пред огромна пета вълна на пандемията от
Коментари Харесай

В Германия предупреждават за огромна пета вълна на коронавируса заради Омикрон

Германия е изправена пред голяма пета вълна на пандемията от ковид, задвижвана от разновидността " Омикрон ", която ще сложи опазването на здравето ѝ под мощен напън. Това разгласи министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах, представен от ДПА.

" Предполагам голяма пета вълна ", предизвести Лаутербах в Хановер и акцентира: " Трябва да приемем, че вълната Омикрон, с която се сблъскваме в този момент, която съгласно мен не можем да предотвратим, ще съставлява голямо предизвикателство за нашите лечебни заведения, нашите отделения за интензивно лекуване и за обществото като цяло. "

Това предизвикателство може да бъде по-голямо от всяко виждано до момента, посочи той, като посочи опита на Великобритания с вълната " Омикрон ".

Дори в случай че признаците на болестта се окажат по-леки, това няма да направи разлика, уточни той. Въпреки че броят на умрелите би могъл да бъде държан на ниски равнища в продължение на две до три седмици, нарастването на инфектираните ще обезсили това.

Лаутербах прикани лекарите и центровете за имунизация да употребяват наличните ресурси от имунизацията на Moderna на фона на информациите за дефицит.

Гледайки напред към Коледните празници, когато немските фамилии обичайно се събират, Лаутербах прикани пасажерите да се тестват, за предпочитане повече от един път.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР