Германия беше изправена пред обвинения от страна на мюсюлмански страни,

...
Германия беше изправена пред обвинения от страна на мюсюлмански страни,
Коментари Харесай

ООН обвини Германия, че е заглушила пропалестинските гласове

Германия беше изправена пред обвинявания от страна на мюсюлмански страни, че заглушава пропалестинските гласове и че не прави задоволително, с цел да се оправи с ислямофобията в прегледа на Организация на обединените нации за нейните права на индивида в четвъртък, предава " Ройтерс ".

Германските управляващи започнаха репресии против пропалестински групи след офанзивите на Хамас против Израел на 7 октомври и отхвърлиха да разрешат доста пропалестински митинги, заявявайки, че ограничението има за цел да спре публичните вълнения и да предотврати публичния антисемитизъм.

Поддръжниците на палестинците споделят, че се усещат блокирани да изразят обществено поддръжка или угриженост за хората в следения от Хамас анклав Газа, без да рискуват арест, работата си или имиграционния си стату т.

Пратеникът на Индонезия в Организация на обединените нации в Женева прикани Германия " да подсигурява, че свободата на мнение и изложение е изпълнена посредством отбягване на дискриминационно отношение от страна на полицейски чиновници към деятели, по-специално към мирните пропалестински протестиращи ".

Тази позиция беше изразена от други мюсюлмански страни , които също приканиха Германия да се оправи по-добре с ислямофобските закононарушения, които нарастват от началото на войната Израел-Хамас, в тандем с повишаването на антисемитските произшествия, съгласно деятели.

" Увеличаването на офанзивите против джамии и убийствата на неонацисти в действителност показва дълбоки систематични пропуски на немската полиция и правосъдната система при оправянето с сходни закононарушения ", сподели турският делегат.

" Препоръчваме на Германия да предприеме съществени стъпки против ислямофобски и ксенофобски офанзиви и практики, в това число повсеместен обзор на нейните полицейски сили и правосъдна система, както и спомагателна отбрана за джамиите ", добави турският делегат.

Германският комисар по правата на индивида Луизе Амтсберг сподели, че има ограничавания на правото на мирна проява по отношение на незаконни дейности.

" Тероризмът не би трябвало да се чества ", сподели тя. " Имаме забрани за демонстрации, когато те са за подбудителство на антисемитизъм, и свободата на мнението не би трябвало да се злоупотребява за пропагандиране на ненавист. "

Отделно канцлерът Олаф Шолц сподели по-рано в четвъртък, че страната, направила Холокоста, не може да толерира антисемитизма. В същото време обаче напрежението, подклаждано от войната Израел-Хамас, не би трябвало да се употребява, с цел да се слага под въпрос мястото на повече от 5 милиона мюсюлмани в обществото.

Всички 193 държави-членки на Организация на обединените нации са обект на надзор като част от процеса на обзор, основан през 2008 година Тричленна " тройка " на Организация на обединените нации ще показа рекомендации на немското държавно управление идната седмица.
 Шолц реализира единодушие за по-строга миграционна политика
Шолц реализира единодушие за по-строга миграционна политика

Крайнодесните сили се възползват от недоволството против увеличената миграция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР