Германец, живеещ в добричкото село Соколово, е бил отвлечен и

...
Германец, живеещ в добричкото село Соколово, е бил отвлечен и
Коментари Харесай

Двама германци са арестувани за жестоко убийство на техен сънародник край Добрич

Германец, живеещ в добричкото село Соколово, е бил похитен и погубен от двама свои съграждани, оповестиха от прокуратурата. Те са задържани часове след осъществяване на закононарушението.

Тялото на убития е било разчленено и прикрито във фризер, твърди добричкият уебсайт ПроНюз.

59-годишният мъж живеел със брачната половинка си в Соколово. В сряда той липсващ, а малко по-късно дамата получила искане за откуп от 100 хиляди лева, който трябвало да бъде предаден в идващите 48 часа. В известието бил изпратен и пръстен на мъжа ѝ, по който имало биологичен материал.

След подаване на сигнал до Министерство на вътрешните работи бил образуван екип от служители на реда от Добрич, локалното звено " Борба с проведената престъпност " и ДАНС.

Открито било тялото на жертвата. Арестуваните и обвинени германци са татко и наследник – на 59 и 23 години. Към момента те остават под стража. От съда ще се желае непрекъснатото им задържане.

Според проверяващите отвличането е симулирано, с цел да бъде скрито убийството. Апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров разяснява, че проверяващите имали данни, че обстановката е точно такава. Първоначално формираното дело е било за похищение. След това обаче квалификацията е изменена на ликвидиране.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР