Гери Стаменова е царицата на туистовете, но не става дума

...
Гери Стаменова е царицата на туистовете, но не става дума
Коментари Харесай

Хитра лисица: Гери Стаменова смени курса, сдуши се с най-мразената в "Ергенът"

Гери Стаменова е царицата на туистовете, само че не става дума за танците, тъй като тя умее единствено тези с ханша.

Имаме поради бързите промени в настроенията и другарствата на Гери. В " Ергенът " Стаменова демонстрира много разнообразни свои черти. Ту е скромна, ту е нападателно полова, а в идващия миг супер ранима.

Сега обаче обърна палачинката и потвърди, че е " хитра лисица ", както я разказват някои консуматори. Гери се сближи много бързо с най-мразената мацка в шоуто – Александра Гърдева. 

Виж още: Понякога не знаеш какъв брой си мощен! Диона излезе от болничното заведение, заприказва за Бог и ориста

Психоложката и певицата съумяха да си станат BFF за много малко време, до момента в който връзките на Алекс и Блажка изстудяха внезапно. Бонбонова се отдръпна от досегашната си най-близка другарка и я остави да бъде нападана от Капитонова и всички останали девойки.

В последните епизоди Гери стана много обрана, а самочувствието ѝ наподобява мощно разтърсено, тъй като Виктор не демонстрира сериозен интерес към нея. Новата коалиция обаче не наподобява постоянна, тъй като е малцинство. 

Виж още: Какво се случва? Разголените фотоси на Андреа от Hell’s Kitchen са изчезнали

" Злобна си като пинчер ", пишат в нета против Капитонова, която се обрисува като водач с болшинство. Гери и Алекс за момента отвръщат на удара, а Виктор твърди, че слуховете не го интересуват. " Вече съм си построил мнение, което не може да се повлияе от клюки ", сподели ергенът на Алекс, а това несъмнено ѝ даде крила.

Виж още: Ще го познаете ли? Дани от " Един за различен " пусна неповторима ретро фотография

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР