Гери-Никол успя да се превърне в една от най-големите звезди

...
Гери-Никол успя да се превърне в една от най-големите звезди
Коментари Харесай

Гери-Никол Се Фука, Тя Създала Новата Вълна В България

Гери-Никол съумя да се трансформира в една от най-големите звезди на българската музикална сцена. Неподражаемият й жанр я изстреля бързо на върха на всички ранглисти. Песните й са с милиони гледания, а с настоящия си сингъл „ Над закона “ още веднъж предизвика вниманието на всички.

Младата звезда споделя какво засяга с текста и името на плана и дали се афишира „ над закона “. „ Не единствено се разгласявам, аз съм над закона в музикалния бизнес. Това е по този начин, тъй като не числя се към никоя псевдо музикална компания, с която би трябвало да се преценявам и от там да ми се постанова избран стандарт и виждане за презентация на моята музика. Аз предпочитам по какъв начин и по кое време да представям музиката си пред обществото, по какъв начин да наподобява клипът, виизите, всичко зависи напълно от мен и от моя екип. Аз сътворих новата вълна в България, с която млади актьори презентират творчеството си и го показват в лични канали в Youtube, без да се преценяват с други лейбъли, които им постановат ограничавания и не им разрешават да се развиват “ – изяснява тя в изявление за „ Шоу “.

Определя себе си като „ хулиганка, калпазанка “, както пее в песента и акцентира: „ Да, аз съм хулиганка и калпазанка, както в професионалната сфера, по този начин и в персоналния живот. Не единствено аз се дефинирам като такава, а и хората, които ме познават, споделят същото “.

Напоследък стана доста съвременно в текстовете на младите реализатори да се включват опиатите. Тя самата признава, че не е пробвала неразрешени субстанции.

„ Всеки пее за това, което желае. Колегите ми пеят по какъв начин ще се използват въпросните субстанции, а аз пея по какъв начин хората ще танцуват без тях, тъй като моята музика е толкоз заразителна, че ги кара да танцуват, да скачат, да са горе непрекъснато. С „ Кока ” може да се засяга и „ кока-кола ”, в която се съдържа кофеин. Моите думи постоянно са двусмислени и всеки може да реши какво и по какъв начин да одобри, и с какво значение. Да, младите прибягват от ден на ден до неразрешените субстанции – факт, само че всеки самичък взема решение за себе си, кое е добре за него и по какъв начин да постъпи. Аз самата не съм пробвала “ – споделя певицата.

Гери-Никол опроверга и клюките из жълти издания за интимни връзки с попфолк артиста Константин, с който демонстрираха близки връзки около шоуто „ Като две капки вода “.

„ Отпреди това сме фамилни другари, а по време на формата се сближихме повече. До всеки мъж, до който застана, има спекулации, че сред нас има освен това от другарство. Но не е по този начин. С Константин сме само близки другари, всичко друго са измислици на жълтата преса “ – споделя хитовата певица.

Меломаните видяха, че за поредна година Гери-Никол не участва нито в номинациите, нито на премиите на БГ Радио. По какъв аршин се дефинират номинираните и надлежно печелившите, тя разяснява по този начин: „ Може би не съм за България, това несъмнено е повода. Всичко там е нагласено. Каквото имах, споделих в обществените мрежи и доста мои сътрудници ме поддържаха. Няма какво повече да разясня “.

ГЕРИ-НИКОЛ ДУХА И БЛИЖЕ ЗА ЧРД

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР