Гери-Никол остана без крака. Фотографите са прекалили с обработката на

...
Гери-Никол остана без крака. Фотографите са прекалили с обработката на
Коментари Харесай

Къде са краката на Гери-Никол?

Гери-Никол остана без крайници. Фотографите са прекалили с обработката на фотосите ѝ и варненката се оказа единствено с дупе.

Феновете се изненадаха от изчезналите крака и я нападнаха в обществените мрежи. На противоречивия фотос Гери се е подпряла на колена и едната си ръка, само че от стъпалата или прасците няма и диря. Единственото, което се вижда, е дупето, а след него няма тяло.

Снимката бързо събра отрицателни мнения от рода на „ Къде са ти краката? ”. Мнозина хулеха варненката, че прекалява с обработката на фрагментите си и по този начин става комична. Гери-Никол от няколко месеца е интимна с някогашния футболист на „ Славия “ и сегашен предприемач Вилиян Вълков, прочут с прякора Вълка. Изпълнителката, която до преди година твърдеше, че е девствена, се появи с гаджето си на сватбата на Софи Маринова, която бе преди месец.
Вилиян Вълка бе гадже с някогашната състезателка по художествена гимнастика Християна Тодорова. Заради Вилиян грацията даже си татуира вълк на левия показалец, само че след 5-годишна обич връзката им завърши през 2017. Сега младата изпълнителка е баджаначка със „ златното ” ни момиче, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР