Гери-Никол и MMA боеца Дани Илиев са заедно на тайна

...
Гери-Никол и MMA боеца Дани Илиев са заедно на тайна
Коментари Харесай

Гери-Никол с ново гадже на романтична ваканция в Тайланд

Гери-Никол и MMA боеца Дани Илиев са дружно на загадка почивка в Тайланд, видя HotArena.

Двамата дълго време криеха, че имат връзка и даже отричаха за повече от другарските си връзки, само че в този момент несъзнателно се издадоха, че са двойка. Гери и Дани отпътуват за екзотичната азиатска страна и стартират да пускат фотоси, на които са сами. Но пропущат момента, че фрагментите им са от  еднакъв басейн заобиколен от палми. Макар да не театралничат дружно, към този момент е несъмнено, че най-новата световна двойка е реалност.

" Хубави неща ще се случат през 2020 година " съобщи метафизичен певицата, до момента в който вади на показ за следващ път огромна си дупара.

" Наслаждавам се на живота в парадайса ", на собствен ред написа Илиев, който се топва в същия басейн и евентуално е сниман тъкмо от половинката си. Те са отседнали в извънредно тузарски комплекс, прочут с глезотиите към посетителите си. Почивката на двамата е планувана за две седмици, като през това време MMA боецът продължава да се поддържа във форма, тренирайки в локалната боксова зала. Илиев е прочут освен с успехите си на кръга, само че и като един от най-популярните последователи на футболен клуб „ Левски ” и постоянно може да бъде забелязан в агитката на отбора. Любопитна детайлност е, че яката дупара е почитателка на кръвния зложелател - ЦСКА София и също постоянно посещава мачовете на обичания си отбор.

За връзката на Гери-Никол и татуирания бабанка се заприказва за първи път през ноември предходната година . Двамата демонстрираха непосредственост по време на разпределяне на стилните награди в столичен хотел макар че пристигнаха и си потеглиха независимо. Певицата и боецът прекараха вечерта на една маса и на моменти се отпускаха да интимничат, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР