Гери Малкоданска получи невероятно луксозно жилище от мъжа си Алекс

...
Гери Малкоданска получи невероятно луксозно жилище от мъжа си Алекс
Коментари Харесай

Мъжът на Гери Малкоданска я изненада навръх Свети Валентин с красиво жилище СНИМКИ

Гери Малкоданска получи необикновено първокласно жилище от мъжа си Алекс Ковачев!
Луксозен апартамент в влиятелен столичен квартал е подарил на Гери Малкоданска мъжът й Алекс Ковачев. Това е най-големият му подарък към нея след раждането на първоводния им наследник Лео.
Жилището е на името на синоптичката, a интериорният дизайнер я е изненадал точно на Свети Валентин, написа вестник „ Галерия “.
Гери сама се похвали в обществената мрежа, че Ковачев е вложил в постройката. Малкоданска популяризира кооперацията като „ Стилния градски дом “, публикувайки и изложба от фотоси на първокласната постройка. Разбира се, синоптичката пропусна да спомене за подаръка от Ковачев.

Бизнесменът очаквал 100 % възвращаемост на инвестицията си поради положителния регион и в това време – наличните цени на жилищата.
Фасадата на постройката е модерна изчистена интерпретация на типичен детайли. Високите прозорци и дантелата на декоративните парапети и решетки придава лекост и чувство за art de vivre. Геометрията на фризовете и колоните балансира излъчването със суровост и аристократично достойнство.
Жилището на Малкоданска е малко – едвам 60 квадрата, само че пък разполага с пространно покривно пространство с градина-дневна под намерено небе.
Синоптичката към този момент не желаела да живеят там и считала след време да трансферира парцела на сина си от Алекс – Лео Ковачев.
Припомняме, че Алекс Ковачев е огромната обич на синоптичката – както самата тя нееднократно е признавала.

Преди него Гери имаше много дълга връзка със сина на Ахмед Доган – Демир Доган, само че всичко завърши много необичайно.
Преди няколко месеца Малкоданска и Ковачев станаха родители на наследник. Младите родители минаха през тежък интервал, само че към днешна дата всичко с момченцето е наред. А гордите родители са запретнали ръкави и работят крепко, с цел да могат да осигурян по-добро бъдеще на дребния Лео.
Днес Гери Малкоданска може да се назова щастлива фамилна жена, само че въпреки всичко не пропусна да се върне на работа в Нова телевизия още месеци след раждането на бебето.


Инфо: kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР