Гергина, майката на Азис, го завела на уролог като тийнейджър,

...
Гергина, майката на Азис, го завела на уролог като тийнейджър,
Коментари Харесай

Азис пред „3 SAT”: Майка ми ме заведе на уролог, когато признах, че съм обратен

Гергина, майката на Азис, го завела на уролог като младеж, щом схванала за половата му ориентировка. Това разкри Кралят на попфолка в документалния филм „ Queer Balkan ” на немската телевизия „ 3 SAT ”, който се появи с български надписи в интернет, с помощта на фондация в поддръжка на ЛГБТИ младежи и техните родители. Във кино лентата се споделя за куиър културата в три страни – Сърбия, България и Босна и Херцеговина. Разказът за България тече през погледа на няколко персони, измежду които е Азис.

„ Знае по какъв начин се усещат младежите в страна, в която православната черква и мачизмът оформят ценностната система ”, разяснява глас зад кадър, след което хитовият реализатор споделя: „ Тогава майка ми реши да ме заведе на уролог. Той прегледа пениса ми и след това умело отсъди: „ Булка, нищо му няма! Не е противоположен! ”.

След това Азис показа, че му е било извънредно мъчно, изпитвал боязън в детството си, до момента в който израствал. „ При мен казусът не беше поради това, че съм гей. При мен казусът бе, че съм ром ”, споделя Азис. Във кино лентата цитират мнението му, че „ през днешния ден в България е по-лесно да кажеш: „ Аз съм гей ”, в сравнение с: „ Аз съм ром ”. „ За благополучие съумях да трансформира мнението на милиони хора за гейовете. И на нито един за ромите. Расизмът в България е доста публикуван. Хората се присмиват на ромите за говора им и методите, по които се забавляват ”, споделя Азис и акцентира, че преднамерено употребява думата „ роми ”, тъй като не се плаши. Във кино лентата се споделя още, че външния тип на Азис не е единствено за шоу – има и политически детайл. Той променял по какъв начин са възприемани куиър хората на Балканите.

„ Кои са културните фигури, които се престрашават да бъдат намерено куиър?

От България идва най-голямата поп звезда на Балканите. Той е самобитен скандал, който обича да взе участие в играта на идентичности ” – по този начин е показан Азис във кино лентата на немската телевизия „ 3 SAT ”. София е показана като „ бедна, само че секси. Мръсна и фешън, от време на време наперена, различен път дребнава ” Рано или късно ще се влюбите в София, споделят тези, които живеят там. И още: „ Най-популярните места за селфита са НДК и катедралата „ Свети Александър Невски ”. Азис пък е разказан като „ намерено гей, намерено ром и най-голямата поп звезда в своята страна ”. Използвани са фрагменти от негови клипове от ранния му креативен интервал, в който се изявяваше с женска визия, и през днешния ден, когато наподобява като мускулест мачо.

Снимките на кино лентата очевидно са съвпаднали с телевизионния формат „ Маскираният артист ” по Нова тв, в който Азис бе в журито, тъй като се демонстрират и такива фрагменти. Кралят на попфолка споделя, че когато бил на 5 години, споделил на майка си: „ Ще видиш, ще бъда прочут. Майка ми беше гневна ”. Думите му стават действителност, споделят във кино лентата и акцентират, че комбинирайки поп и фолк, Азис въодушевява милиони почитатели. „ Въпреки това външният му тип е предизвикателство към религиозните хора и традиционалистите. В предишното пее, облечен като жена, през днешния ден е сензитивен, само че с мускули ”, споделят във кино лентата за попфолк артиста. Самият той изяснява, че бързо се нарадвал на нещата и по някое време му писнало да демонстрира себе си като жена. Споменава се и присъединяване на Азис в акция, насърчаваща гей младежите да се разкрият, като се демонстрират и фрагменти от снимачната площадка. 
Показа трима мъже за няколко дни

Азис, който другояче брани персоналния си живот, се появи наоколо до трима мъже в рамките единствено на няколко дни. На 13 август Кралят на фолка театралничи в обятията на татуиран мъж във водата, като двамата са потопени във вода. „ Любов ”, написал е Азис на британски език.

На идващия ден хитовият реализатор танцува на ария на Бритни Спиръс, до момента в който зад него мъж се излежава по тил на спалнята. И този господин е с татуси, само че се видя друг на някои почитатели. А може пък татуировките на врата, каквито има първият мъж, показан от Азис, просто да не се виждат добре във второто видео и да са един и същи човек. Така или другояче в средата на юни артистът се появи легнал в скута на мускулест мъж, чието лице отново не се вижда, само че пък е явно, че е без татуси. „ Семейството е всичко ”, бе написал Азис на британски език към тази фотография.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР