Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов - Къро, също

...
Гергана Кочанова, красивата съпруга на Красимир Каменов - Къро, също
Коментари Харесай

Разстреляната жена на Къро била бременна в 3-ия месец

Гергана Кочанова, красивата брачна половинка на Красимир Каменов - Къро, също стана жертва на извънредно мафиотско нахлуване в Кейптаун, където бе убита дружно със брачна половинка си. Това нахлуване освен се отличава с изключителна свирепост, а има и още един драматичен аспект – Гергана била бременна в третия месец.

 

Само няколко дни преди тази жестока насилствена гибел, Гергана споделила с околните си приятелки от България, че чака четвърто дете. Тя трябваше да роди през ноември, само че към момента не знаеше пола на бебето. Заради тази бъдеща радостна вест, майката на Гергана Кочанова планираше да дойде в Кейптаун през лятото, с цел да бъде до щерка си и да й оказва помощ.

 

Гергана се срещна с Къро през 2008 година, единствено няколко месеца откакто бе коронясана за " Мис България " от Евгения Калканджиева, шефката на " Визаж ". В този интервал тя бе една от най-успешните модели в България и мълвата носи, че е имала къса връзка с Николай Маринов – Малкия Маргин.

 

Заради любовта й с Красимир Каменов – Къро, Гергана Кочанова напуща България дружно с него. Той се развежда с първата си брачна половинка заради привличането, което изпитва към хубавицата.

 

Гергана Кочанова ражда първото си дете от Къро на 11 август 2009 година Любопитна детайлност е, че първородният й наследник, кръстен Красимир, проплаква за първи път не в ЮАР, а в болница в Чикаго. Манекенката ражда в Съединени американски щати, където се е открил татко й – изтъкнатия плувец от близкото минало и участник в Олимпиадата в Москва през 1980 година Петър Кочанов. Неофициално се твърди, че Гергана и Къро са възнамерявали да се заселят в Съединени американски щати, само че управляващите в Америка са отказали да издадат виза на Красимир Каменов поради обемистото му престъпно досие в България.

 

След като се откриват за непрекъснато в ЮАР през 2009 година, Къро и Гергана стават родители на още две деца – момиче и момче. Трите деца са на 12, 10 и 8-годишна възраст. Все още няма изясненост къде ще продължат живота си осиротелите деца – дали в Америка, където живее дядо им Петър Кочанов, или в България, при майката на разстреляната манекенка. Родителите на Красимир Каменов – Къро са покойници.

Инфо: Уикенд

Тагове: Красимир Каменов – Къро Гергана Кочанова Петър Кочанов Евгения Калканджиева Николай Маринов – Малкия Маргин
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР