Гергана Гунчева се опитва да убеди всички, че обича все

...
Гергана Гунчева се опитва да убеди всички, че обича все
Коментари Харесай

Гергана Гунчева изхвърлена от бившия си от общия им дом! Новата на Пепи спи в леглото й

Гергана Гунчева се пробва да убеди всички, че обича към момента като другар някогашния си брачен партньор и че двамата са в отлични взаимоотношения. Кой другар обаче ще те изхвърли от личния ти дом?!

След развода сред двамата фамилното жилище остава в ръцете на Петър Бакърджиев. То е просторна къща в село Големо Малово, което се намира покрай София.

Именно Пепи бил основателят преди 10 години да стартират градежа на къщата. Той доста желал да се махне от цялата шумотевица в столицата и убедил Гери да заживеят на село. Журналистът имал по-затворен темперамент и отвън работата не обичал шумните компании.

Към днешна дата той е останал да живее в къщата, а Гергана живее в София. Тя твърди, че й е идеално в столицата, само че в действителност апартаментът й не може да се съпоставя по квадриатура с жилището, в което живее Пепи. Затова неслучайно постоянно синовете им са на село, защото там имат доста повече място за игра.

Бакърджиев обаче не си губи времето и към този момент има ново семейство. Новата му възлюбена Кристина Иванова роди от него неотдавна и тримата живеят щастливо в Големо Малово. По този метод безусловно Кристина спи в леглото, където години наред е спала Гергана Гунчева. Освен това се радва на всички придобивки в обзавеждането, които е осъществила точно спортната журналистка.

Къщата обаче към момента се води на Пепи и Гери. Те са със споделени наставнически права след развода, по тази причина журналистката не може да предяви искания да живее там.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР