ГЕРБ спечели тези местни избори, но има сериозно отстъпление в

...
ГЕРБ спечели тези местни избори, но има сериозно отстъпление в
Коментари Харесай

Според Цветанов няма предпоставки за предсрочни избори

ГЕРБ завоюва тези локални избори, само че има съществено оттегляне в регионалните центрове и в доста общини. Въпреки това тези резултати демонстрират, че няма предпоставки за предварителни парламентарни избори, сподели пред БНР някогашният втори в ГЕРБ и сегашен ръководител на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов във връзка отминалия локален избор.

Цветанов призна, че парламентарното болшинство доста зависи от гласовете на Движение за права и свободи. " В избрани политики те декларират, че поддържат дадена корекция, само че в други не го вършат. Тогава би трябвало да се търси оптималната готовност, прекъсване на отпуски и крепене на болшинството ".

Той повтори доста от тезите, които изрази преди ден в изявление за бТВ. Отново сподели, че има нарушен разговор в партията. Според него другите отзиви във всяка демократична партия могат единствено да допринесат за отрезвяването на всички, участващи във взимането на решения.

По думите му обаче в ГЕРБ царува боязън, цензура и липса на разговор.

Според него по-слабите резултати се държат на " метода, по който беше структурирана цялостната акция, и на метода, по който се взимаха административни решения и не се съобразяваха с желанието на структурите, които постоянно изнасят всяка акция ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР