ГЕРБ ще подкрепи предложението на Демократична България“ за ротационно председателство

...
ГЕРБ ще подкрепи предложението на Демократична България“ за ротационно председателство
Коментари Харесай

Бойко Борисов прие предложението на „Демократична България“



ГЕРБ ще поддържа предлагането на „ Демократична България “ за ротационно председателство на Народното събрание. Това разгласи Бойко Борисов на конференция на партията довечера.

„ Да, България ”, в лицето на Христо Иванов, направи предложение за ротационното председателство на Народното събрание като излаз от рецесията. Народът не заслужава това, което се случи на днешното съвещание. Не сме се заинатили за председателкия пост. Той се дава по право на спечелилите в изборите. Финансова, политическа, миграционна, енергийна рецесия. Всяка дума, която приложиш към рецесия, е реалност. И ние продължаваме да се занимаваме с това кой ще е ръководител на Народно събрание. По-умният отстъпва ”, сподели водачът на ГЕРБ. И благодари на Демократична България за рационалното предложение.

„ Ние бяхме призовани да се разкаем и се покаяхме и народът ни постави с над 5% повече от другите. Затова желаеме да сме виновни към обществото. Дали ще е Росен Желязков, или различен, няма значение. Има значение да се съблюдава правилото на демокрацията “, заключи той.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР